SUSPESA LA FIRA DE LA RATAFIA DE SANTA COLOMA. Compreu directe a la fàbrica de la Pobla de Segur.

SUSPESA LA FIRA DE LA RATAFIA DE SANTA COLOMA. Compreu directe a la fàbrica de la Pobla de Segur.

Finalment la Covid-19 ha pogut més que la ferma tossuderia dels confrares i la part de parades amb tast i venda de ratafia de la plaça de Farners, dins del marc de la 39a. Festa-Concurs de la Ratafia de Santa Coloma, dels dies 7 i 8 de novembre, s’ha hagut de suspendre.

Sí que es mantindrà, en format reduït i adaptat a les circumstàncies actuals, el programa d’actes culturals. La vida continua, el cicle de l’any també i, per tant, la ratafia sobreviu als adversos temps que estem vivint.

En aquesta situació, i coneixedors que molts de vosaltres aprofitàveu la fira per comprar la ratafia que consumiu durant l’any, des de Licors Portet us oferim la possibiltat de comprar directe a la fàbrica, amb enviament a ports pagats per comandes a partir de 20 euros en tota la nostra gamma de ratafies fins al dia 10 de novembre. Preus orientatius: Ratafia dels Raiers litre 12,80 euros i Ratafia dels Raiers 70 cl: 9,90 euros.

Podeu escriure’ns des del formulari d’aquesta web o directament al correu info@licorsportet.cat i us enviarem el total de la comanda i les instruccions de pagament.

SALUT i RATAFIA!