Terrània

Terrània ratafiaTerrania logo

La Ratafia Terrània està elaborada a base d’un macerat de nous verdes i destil·lats en alambí de llenya al bany maría de pell de taronja, plantes aromàtiques i espècies. Incorpora holandes i aiguardents de vi envellits que aporten un particular buquet que enriqueix el producte, afinant-lo fins i tot, amb el pas del temps.

El seu grau alcohòlic és de 26% vol. i el contingut de sucre es de 275 grams per litre. En conjunt resulta un licor molt suau i agradable ple de matisos molt ben conjuntats i persistents que tan es pot prendre a temperatura ambient, com freda o amb uns glaçons.

Ratafia Terrània representa l’essència dels Pirineus macerada sota el sol de la Mediterrània. És el fruit d’un gran nombre de proves i tastos on hi han participat importants referents dels món del vi i la gastronomia de casa nostra: Roger Viusà, Montse Molla, Josep Roca, Salvador Garcia Arbós…

Veure la pàgina web

Format:
70 cl.
Destacats:
Ratafia dels Raiers
Reserva 21 Llunes
Reserva 33 llunes logo
Reserva de l'Avi Joan
Licors dera Val logo
Els Fallaires logo
Reserva de l'Avi Joan
Licors dera Val logo
Els Fallaires logo