Ratafia Reserva

Les nostres reserves en bota

Reserva Ratafia dels Raiers 21 llunes i got

Ratafia 21 llunes

Reserva
Reserva 21 llunes logo

Ratafia dels Raiers Reserva

21 llunes

La Ratafia dels Raiers Reserva 21 llunes és, possiblement, la ratafia de més alta qualitat de les que elaborem i la que ha rebut més guardons en concursos internacionals.

Elaborada amb la maceració de nous tendres i de nou moscada i la destil·lació, per una banda, de 21 plantes aromàtiques, arrels i espècies, a les quals afegim un destil·lat de pells de taronja, de taronja amarga i de cafè, amb una graduació alcohòlica de 29% vol. i 250 grams de sucre per litre.

Un licor molt rodó amb notes d’aiguardents destil·lats de vi, una part dels quals hem envellit durant més de seixanta anys en les botes de roure del nostre celler.
Un cop elaborada la deixem reposar durant 21 llunes en botes de castanyer.
Es recomana prendre-la a temperatura ambient en copa baló.

Formats:
70 cl. i 35 cl.
Reserva Ratafia dels Raiers 21 llunes

70 l. i 35 cl.

Ratafia Reserva Portet 1883

Ratafia 33 Llunes

Reserva
Reserva 33 llunes logo

Ratafia Portet 1883

33 llunes

La Ratafia Portet 1883 Reserva 33 llunes està elaborada amb una base de destil·lats de vi, juntament amb la maceració de nous tendres i la destil·lació, per una banda, de 21 plantes aromàtiques, arrels i espècies, a les quals afegim un destil·lat de pells de taronja, de taronja amarga i de cafè, i macerats de clau, de canyella, de nou moscada i d’arrel de genciana, amb una graduació alcohòlica de 29% vol. i 250 grams de sucre per litre.

Un licor amb notes molt marcades d’aiguardent de vi, una part del qual l’hem envellit durant més de seixanta anys en les botes de roure del nostre celler.

Un cop elaborada la deixem reposar durant 33 llunes en botes de castanyer.

Es recomana prendre-la a temperatura ambient en copa baló.

Format:
70 cl.

Reserva de l'Avi Joan

Ratafia dels Raiers

La Ratafia dels Raiers Reserva de l’Avi Joan recull la recepta que va veure la llum el dia que l’avi Joan hauria complert els 100 anys.

Hem repetit la fórmula, d’estructura complexa, elaborada amb la maceració de les nous verdes, el destil·lats de 21 plantes arrels i espècies, i també de cafè i de taronja juntament amb macerats de clau, de canyella, de nou moscada i d’arrel de genciana. Hi hem afegit una part important d’alcohols envellits durant anys en les botes del nostre celler i el resultat té un contingut de 27% vol. alcohol. I 260 grams de sucre per litre.

Es recomana prendre-la a temperatura ambient en copa baló.

Format:
50 cl.
Destacats:
Ratafia dels Raiers
Reserva 21 Llunes
Reserva 33 llunes logo
Reserva de l'Avi Joan
Licors dera Val logo
Els Fallaires logo
Reserva de l'Avi Joan
Licors dera Val logo
Els Fallaires logo