Ratafia de l’Ermità dels Pirineus

Ratafia Ermità dels Pirineus

La Ratafia de l’Ermità dels Pirineus una ratafia feta a partir d’una recepta de finals del SXVIII, localitzada als arxius dels Caputxins per Fra Valentí Serra de Manresa, extraordinari estudiós i coneixedor de les plantes medicinals, herbes i espècies i les seves aplicacions remeieres i culinàries. És, possiblement, la recepta de ratafia catalana més antiga trobada fins ara.

Està elaborada per la maceració en aiguardent de vi de les 17 plantes aromàtiques i fruites que composen la recepta original. La seva graduació alcohòlica és de 26% vol d’alcohol i el seu contingut en sucre de 250 grams per litre.

Veure la pàgina web

Format:
50 cl.
Destacats:
Ratafia dels Raiers
Reserva 21 Llunes
Reserva 33 llunes logo
Reserva de l'Avi Joan
Licors dera Val logo
Els Fallaires logo
Reserva de l'Avi Joan
Licors dera Val logo
Els Fallaires logo