On Comprar

ampolla icone

On trobar els nostres licors

Punts de venda

Podeu trobar alguns dels nostres licors en les botigues tradicionals del Pallars, l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran. També en molts cellers, “bodegues”, “colmados”, pastisseries, agrobotigues i establiments de productes “delicatessen” de moltes poblacions de Catalunya i en algunes de les principals cadenes de supermercats del territori.

Pels qui no trobeu aquella ratafia especial o aquell envàs diferent (fem molts productes i entenem que els botiguers no els poden tenir tots) us oferim la possibilitat de contactar amb nosaltres i us adreçarem a l’establiment més proper a casa vostra o, us podem fer arribar el producte directament a casa. Només cal que ompliu el següent formulari i us respondrem amb la màxima celeritat.

ampolla icone

Distribució

Voleu formar part de la xarxa de distribució de Licors Portet?

Malgrat fer més de 135 anys que elaborem ratafies i licors tradicionals, hi ha encara comarques de Catalunya on no disposem de distribució.

Si esteu interessats a col·laborar amb nosaltres, ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte per estudiar, amb el màxim interès, quines possibilitats de col·laboració podem establir.

Formulari de comandes

    El nom*

    El correu electrònic*

    Telèfon*

    Missatge*

    (*) Camps obligatoris