Les Perles de Ratafia dels Raiers guanyen el premi Best Tasting del II European Food Gift Challenge celebrat a Coimbra (Portugal)

Les Perles de Ratafia dels Raiers guanyen el premi Best Tasting del II European Food Gift Challenge celebrat a Coimbra (Portugal)

El passat divendres 30 de juliol va tenir lloc a Coimbra (Portugal) el II European Food Gift Challenge, organitzat per IGCAT (Institut per la Gastronomoa, Cultura, Arts i Turisme) per premiar l’artesania local relacionada amb l’alimentació. L’objectiu de l’esdeveniment és donar suport i visibilitat internacional als productors agroalimentaris locals que fabriquen articles únics relacionats amb les tradicions culinàries de les regions europees.

A la cita s’hi presenten productes locals d’alimentació i productes relacionats amb l’alimentació d’alta qualitat prèviament seleccionats en competicions d’arreu d’Europa. A banda dels tres primers premis, es van entregar altres guardons (packaging, storytelling, innovació, etc) entre els quals destaquen les Perles de Ratafia dels Raiers que elaborem a Licors Portet 1883 amb la base de la nostra ratafia i que van rebre el premi Best Tasting. Tal i com va assenyalar el jurat de l’edició, “la singularitat de cada producte prové del significat històric que cadascú manté dins de les seves regions i, per tant, tots els productes presentats innoven per animar les generacions futures a mantenir vives les tradicions alimentàries “.

Des del 2011, Licors Portet 1883 ha aconseguit 51 premis en Concursos internacionals a Brussel·les, Frankfurt, Anglaterra, USA, País Basc i Catalunya.