Menu Content/Inhalt

125 anys fabricant

Des de l’any 1884 s’elaboren licors a l’antiga fàbrica de Cal Col·lector de la Pobla de Segur.

producte

La Ratafia dels Raiers, el Licor de Cassis dera Val i l’Aiguardent a l’aroma de ceps han ocupat el lloc dels populars anissos i conyacs a granel i de les entranyables cremes de cacau, d’ou o de cafè, agermanant modernitat amb tradició.

serveis

Des de la nostra empresa i fruit de la nostra llarga tradició i experiència centenària, us oferim tot un seguit de serveis lligats a l’elaboració de licors tradicionals. No dubteu a consultar-nos qualsevol idea que se us acudeixi i l’estudiarem amb tot l’interès.

 

 • VISITES GUIADES A LA FÀBRICA DE LICORS
  Estarem encantats d’acollir-vos a les nostres instal·lacions de la Pobla de Segur, on us ensenyarem la fàbrica centenària, us explicarem com elaborem els licors i podreu fer un tastet dels mateixos.
  La visita està pensada per grups entre 15 i 35 persones, però grups familiars o d’amics, més reduïts, també podeu venir. Els grups més nombrosos hauran de dividir-se degut a les reduïdes dimensions de les sales de destil·lació, envelliment i embotellat.
  L’espai està adaptat per persones amb dificultats de mobilitat.

 

 • ELABORACIÓ DE LICORS PERSONALITZATS
  Podem elaborar-vos licors amb fórmules vostres o envasar-vos licors amb la vostra marca o en les vostres botelles. Estudiarem les vostres propostes amb tota l’atenció.

 

 • BOTELLES O MINIATURES COMMEMORATIVES
  Disposem d’envasos de petita capacitat ideals per obsequiar com a record de les vostres trobades familiars, d’empresa o de grups d’amics, els quals els podem etiquetar especialment per a cada ocasió.

 

 • PREPARATS PER ELABORAR ALTRES PRODUCTES ALIMENTARIS
  Des de fa uns quants anys venim elaborant licors de manera personalitzada, utilitzats per artesans i empreses alimentàries en la elaboració de diversos productes als quals aporten sabors i matisos interessants i sorprenents; ja siguin gelats, productes de pastisseria com coques i pastes de te, xocolata i bombons i, més recentment, formatges.

 

 • TALLERS D’ELABORACIÓ DE LA RATAFIA
  Si esteu interessats a organitzar un taller de com s’elabora la ratafia a nivell artesanal, podeu comptar amb la nostra col·laboració i experiència.

 

 • XERRADES SOBRE ELS LICORS TRADICIONALS
  També us podem organitzar una xerrada de la història dels licors al nostre país i dels processos d’elaboració, centrada en els licors tradicionals del nostre Pirineu.

serveis

serveis

Des de la nostra empresa i fruit de la nostra llarga tradició i experiència centenària, us oferim tot un seguit de serveis lligats a l’elaboració de licors tradicionals.

+ llegir més

història

història

Aquesta fàbrica de licors fou fundada el 1884 pels germans Ribera de Cal Col.lector de Conques en un local situat al costat de la font del Pou de la Pobla de Segur.

+ llegir més

premsa

premsa

Us oferim una mostra d'articles de premsa en els quals es parla dels nostres productes i/o història.

+ llegir més

Distribucions Portet, S.A. | Sant Miquel del Pui, 4 | 25500 La Pobla de Segur - Lleida | Tel. 973680132 | info@licorsportet.cat

Política protección de datos

dissenyat per Arluk Software, S.L.