Menu Content/Inhalt

125 anys fabricant

Des de l’any 1884 s’elaboren licors a l’antiga fàbrica de Cal Col·lector de la Pobla de Segur.

producte

La Ratafia dels Raiers, el Licor de Cassis dera Val i l’Aiguardent a l’aroma de ceps han ocupat el lloc dels populars anissos i conyacs a granel i de les entranyables cremes de cacau, d’ou o de cafè, agermanant modernitat amb tradició.

els productes

ratafia

La RATAFIA DELS RAIERS és un licor elaborat amb la maceració de nous tendres i la destil·lació de 22 plantes aromàtiques, arrels i espècies, amb una graduació alcohòlica de 29% vol.
Continua la tradició d’aquest licor, fet durant segles a les cases de pagès de la Catalunya interior, seguint antigues receptes, guardades amb molt de zel, que es transmetien de generació en generació.
Es recomana prendre-la després de menjar, amb gel o bé freda. És també un excel·lent complement a la cuina en salses o rostits, on aporta tots els sabors i matisos de les plantes amb que s’elabora i també per elaborar postres amb fruita o pastisseria.

L’AIGUA DE NODES ARA JANÇANA DERA VAL D’ARAN, és la “ratafia aranesa”. És tracta un licor digestiu amb una graduació alcohòlica de 29% vol. i elaborat a partir de les nous tendres i altres plantes, que incorpora l’arrel de genciana la qual li dóna el seu bouquet característic, un xic amarg.
Recull la tradició dels licors casolans a la Val d’Aran, on s’elabora a les cases des de molt antic, macerant nous i plantes en aiguardent de vi o de canya.
Es recomana prendre-la després de menjar, freda de la nevera o del congelador. Es pot utilitzar en la cuina i en pastisseria. És molt recomanable fer-ne cigalons o “carajillos”.

nodes
cassis El LICOR DE CASSIS DERA VAL és un dels licor tradicionals de la Val d’Aran fruit de la relació d’aquesta vall pirinenca amb Occitània
Es tracta d’un licor de baixa graduació alcohòlica (16% vol.) elaborat a partir de les fruites del cassis o groselles negres (black currant).
Es recomana prendre’l com aperitiu barrejant-ne unes gotes amb vi blanc, cava o xampany. També en vas petit fred. Serveix per a elaborar salses acompanyant plats de caça o postres, especialment el gelat de bescuit o vainilla.

El LICOR DE FRUTS DETH BOSC DERA VAL és un licor que reuneix els sabors i aromes de fruits diversos: gerds, maduixes, cassis, aranyons,... amb una graduació alcohòlica de 16% vol.
Es recomana prendre´l després de menjar fred o del temps. Serveix per elaborar salses i pastisseria i acompanya molt bé el gelat de nata.

bosc
granhons

El LICOR DE GRANHONS DERA VAL és un dels licors tradicional de la Vall d’Aran, que es feia a les cases, des d’antic, macerant els “granhons” o aranyons en aiguardent. El seu grau alcohòlic (29% vol.) i el seu contingut de sucre (300 grams per litre) el fan una beguda amb personalitat pròpia, molt diferent del patxaran de Navarra.
Es recomana prendre’l després de menjar, gelat. Serveix també per elaborar postres i acompanya molt bé el gelat de nata.

L’ AIGUARDENT FLOR DE NHÈU AR AROMA DE CEPS és un destil·lat de 40% vol.  fruit de la combinació entre un excel·lent aiguardent de vi i la destil·lació artesanal de ceps en el nostre alambí.
Es recomana prendre’l, després de menjar, a temperatura ambient per apreciar millor el sabor i l’aroma dels bolets.

flor
Ratafia de nous i pomes

La RATAFIA DE NOUS I POMES PORTET 1883 és una ratafia elaborada amb la maceració de les nous verdes de Casa Graus d’Aransís (Pallars Jussà) i les pomes de Casa Farré de Llesp (Alta Ribagorça) juntament amb macerats de clau, canyella i nou moscada amb un 26% d’alcohol.
Una ratafia molt suau que deixa entreveure al final del glop la dolçor de la poma, molt ben integrada en el conjunt de les altres plantes.

RATAFIA DE L'ERMITÀ DELS PIRINEUS amb recepta del segle XVIII, potser la més antiga de Catalunya.

flor

serveis

serveis

Des de la nostra empresa i fruit de la nostra llarga tradició i experiència centenària, us oferim tot un seguit de serveis lligats a l’elaboració de licors tradicionals.

+ llegir més

història

història

Aquesta fàbrica de licors fou fundada el 1884 pels germans Ribera de Cal Col.lector de Conques en un local situat al costat de la font del Pou de la Pobla de Segur.

+ llegir més

premsa

premsa

Us oferim una mostra d'articles de premsa en els quals es parla dels nostres productes i/o història.

+ llegir més

Distribucions Portet, S.A. | Sant Miquel del Pui, 4 | 25500 La Pobla de Segur - Lleida | Tel. 973680132 | info@licorsportet.cat

Política protección de datos

dissenyat per Arluk Software, S.L.